I bilen...

Såhär såg hela familjen ut i fredags på väg till Örebro, som ni märker älskar vi solglasögon;-)

Tilde- Vasuma kids
Mamma Kim-Ralph Lauren
Pappa Jocke-Dolce Gabbana





Robert Wells släng dig i väggen, här har vi ....TILDE.....!!!!!

Kolla minen när hon och pappa rockade loss....


Påskdagen!

På påskdagen åkte vi ut till landet närmare bestämt Rycklinge (även känt som paradiset på jorden...)!

Min syster Lotta och hennes familj har köpt världens mysigaste gård upp mot Uppsala hållet. De har på kort tid renoverat kök badrum osv och det är helt underbarat fint där.

Nästa projekt är att utveckla hästgården nu har hagar byggts och uteboxar snickrats ihop för fullt. Så nu bor tre härliga hästar där ute:-)

I söndags följde Tilde med på kvällsfodringen och det såg ut såhär:




Mycket spännande att vara i stallet o pyssla tyckte lillan. Här hjälper hon kusin Sandra med maten.




I Dig Denim...

Ett nytt hett märkt ni bara måste kika närmare på är I Dig Denim (www.idigdenim.se)

Urtuff jeanskollektion som jag aldrig sett förr! Jag köpte för ett par veckor sen ett par till Tilde, gillas verkligen!! De är rymliga i storlekarna så hon kommer kunna ha dem länge. Jag tog 74/80 och de är stora men går utmärkt att vika upp. Jag matchar dem med söta tunikor och linnen, supersött!

Ser med spänning fram emot höstkollektionen som kommer augusti/september!


Här står lilla damen och inspekterar nya jeansen♥
(Matchar jeansen med linne från Petit by sofie schnoor och kofta How to kiss a frog)



Söta tunikan...

Som lovat kommer här en bild på den omåttligt söta tunikan. Den görs från stl 2Y så just nu är den väldigt mycket för stor men till sommaren kanske den passar bättre, lillan växer ju som bara den just nu:-)


Till prinsessrummet...

Room Seven är ett inredningsmärke för barn som jag älskar. Danskt men finns  att få tag på i Sverige. Hittade en ursöt bild som jag inspireras av när jag ska byta ut spjälsängen till en växa säng i lillans rum. Blir väl efter sommaren nån gång:-)

Letar för fullt efter fina lite äldre växasängar second hand...



Jag gillar verkligen denna stil, lite lantligt sådär. Skulle passa perfekt i lillans rum.

Och för resan:


Ha en underbar dag i solen. Själva ska vi kurera oss efter slängen av magsjuka eller matförgifting vi åkte på i söndags natt. Usch....sånt är verkligen inget kul. Som tur var var det bara J och jag som drabbades men Tilde fick vara hemma från dagis idag ändå ifall att.

How to kiss....

Fortsätter på temat mode för de små och se bara på de helt bedårande klänningarna från How To Kiss A Frog...ett ord....ljuvliga.





Vet att de bl.a finns på sprall, åhlens city (stockholm), milla milano mfl...

Tunika/klänning från Milla Milano...



Denna underbara tunika/klänning fick också följa med hem från Milla Milano. Den är helt fantastisk. Tror den ska invigas imorgon och då lovar jag att fota min lilla tjej i denna (denna bild på lånad från Milla Milano).

Länk till butiken kommer här:

www.millamilano.com


Välkommen hit!

Roligt att just ni kikade in på denn nya blogg. Jag hoppas få dela med mig av bl.a lite barnshopping, inredning, shopping för oss mammor osv osv...

Jag kan börja med att visa lite av de fina klädesplagg jag fick med mig hem för några helger sedan från den underbara butiken Milla Milano i Stockholm.

Jag hittar alltid massa fint till Tilde när jag är där och Milla som driver butiken har även en blogg och skickar till er alla som inte kan besöka den fysiska butiken.


Dessa underbara ballerinas fick jag med mig hem, kommer vara lovely att matcha till alla söta tunikor och klänningar i sommar. De används redan flitigt här hemma av prinsessan...


Och ni har väl inte missat I Dig Denim´s härliga kollektion. Dessa Denver jeans fick Tilde och i stl 74/80, de är väldigt rymliga måste jag säga och hon kommer kunna ha dessa tuffingar hela våren, sommaren och in på hösten också. (bild från i dig denims hemsida)


Stövlar från Hunter som jag älskar, längtar tills Tilde kommer upp i stl 24 men det är nog snart:-)


RSS 2.0